Weer een Bitcoin All-Time High terwijl de totale marktkapitalisatie

Market Roundup: Weer een Bitcoin All-Time High terwijl de totale marktkapitalisatie daalt

  • Bitcoin breekt opnieuw all-time high en raakt $52.000+.
  • Totale marktkapitalisatie breekt all-time high.
  • PancakeSwap domineert top 100 met 48% winst.

Het Trust Project is een internationaal consortium van nieuwsorganisaties dat normen voor transparantie opbouwt.

Na een sombere start van de week, bracht woensdag wat Bitcoin System onverwachte opluchting toen het marktherstel bitcoin (BTC) opnieuw een all-time high zag breken, gekoppeld aan een nieuwe all-time high voor de gehele cryptomarktkapitalisatie.

Bitcoin blijft stijgen

Telkens wanneer het erop lijkt dat bitcoin klaar is met moonen, gaat het door. Woensdag zag een nieuwe all-time high voor BTC toen de leidende crypto boven de $52.000 vloog.

De klim boven de $50.000 is al een paar dagen aan het uitblijven, maar het lijkt erop dat BTC er eindelijk in is geslaagd om die grens te doorbreken en er ruim boven te blijven.

De kracht van bitcoin lijkt te komen door de toenemende belangstelling van durfkapitalisten en bedrijven. Dit volgt op het nieuws dat MicroStrategy minstens 600 miljoen dollar extra in bitcoin wil kopen.

Totale marktkapitalisatie breekt historisch hoogtepunt

De totale marktkapitalisatie van crypto’s blijft stijgen. Na een nieuwe bitcoin all-time high, volgde de totale crypto marktkapitalisatie met een rally van de majors. De trage en bloederige start van de week werd snel vergeten toen er over de hele linie groen te zien was.

Door de opleving van de prijzen staat de all-time high van de totale marktkapitalisatie nu op 1,558 biljoen dollar.

Binance richt ogen op XRP

XRP blijft proberen om terug te vechten voor de vijfde plek tegen Cardano (ADA). Na een herstel op woensdag was XRP in staat om ADA te overtreffen. Het blijft echter nog steeds achter. Wat meer verontrustend is, is het recente nieuws van oprichters die mogelijk hun XRP dumpen. Dit zou de recente winsten negatief kunnen beïnvloeden.

Erger nog, Binance Coin (BNB) heeft nu een duidelijk zicht op XRP na een prijsstijging van 20% op woensdag. BNB staat nu slechts $2 miljard achter XRP in market cap en zal die zesde plek nauwlettend in de gaten houden.

Top 100 grootste stijger

Woensdag zagen veel van de top 100 projecten dramatisch in prijs stijgen. Maar geen enkel was zo dramatisch als PancakeSwap.

PancakeSwap (CAKE) klom woensdag bijna 50%, en begon de ochtend op iets meer dan $7. De zelfbenoemde nummer één geautomatiseerde market maker en yield farm op Binance Smart Chain stelde zijn concurrenten op de proef met een verbazingwekkende klim naar ruim boven $10.

Het project is het grootste Binance Smart Chain (BSC) project en staat momenteel op plaats 61 in de top 100. Het heeft momenteel een dagelijks volume van $297 miljoen met een market cap van $1,17 miljard.

Al bij al lijkt woensdag een goede dag te zijn geweest voor de cryptomarkt, met slechts zes munten in de top 100 die meer dan 1% in het rood zagen staan. Niet slecht in het grotere geheel der dingen.