Eosfinex integrerer Wombat for å administrere EOS

Eosfinex integrerer Wombat for å administrere EOS

 

I en nylig uttalelse utgitt av Spielworks, lærer vi at selskapet har integrert den berømte lommeboken for å administrere EOS-blockchain, nemlig Wombat, i Eosfinex-plattformen,

Husk at Eosfinex er en desentralisert børs der det er mulig å bytte forskjellige tokens basert på EOS-blockchain, og utnytte likviditet.

Husk at EOS-blockchain bruker et kontosystem, basert på et 12-sifret alfanumerisk system, derfor veldig enkelt å huske og dele med alle. Disse kontoene er imidlertid ikke gratis da de har ressurser Bitcoin Code til å administrere kontoen, nemlig RAM, CPU og NET. Hver konto har minimale ressurser som den må ha for å lagre informasjon som tokeninformasjon.

Integrasjonen av Wombat på Eosfinex

I stedet lar Wombat-lommeboken alle opprette en EOS-konto, og til og med en Telos-konto, gratis. På denne måten kan brukerne umiddelbart bruke EOS blockchain, mens i stedet hvis brukeren vil eksportere sin private nøkkel, må de betale en liten sum, ca 2 euro, som alltid vil være mindre enn det beløpet som kreves for å opprette en konto på en annen måte. Faktisk varierer denne figuren vanligvis fra 5 til 10 euro, og det er en mer komplisert prosess for en nybegynnerbruker (prosedyren er forklart i detalj i Mastering EOS-boka).

I tillegg, med denne kombinasjonen av Eosfinex med Wombat-lommeboken, vil brukere kunne få tilgang til sentralen direkte uten spesielle problemer, og deretter bytte eller gjenopprette de tokens de vil ha, til og med Bitcoin, takket være pBTC-ene som finnes på EOS-blockchain.

For å ha god desentralisert finansiering er det også viktig å ha god likviditet som administrerende direktør i Spielworks, Adrian Krion, minnet:

„Å fremme spredningen av DeFi er en viktig milepæl. Å bringe likviditet til sektoren er helt avgjørende for langsiktige ambisjoner, spesielt når det gjelder en banebrytende adopsjon av Bitcoin i EOS-blockchain. „

Wombat tillater derfor brukere å bli brakt inn i EOS-verdenen uten problemer, kommenterte Eosfinex leder for produkt- og forretningsstrategi, Steven Quinn:

“Vi er veldig glade for å ha integrert Wombat. Wombat har et sterkt fellesskap og er utrolig enkelt å bruke i EOS-rommet ved å tilby gratis EOS-kontoer til nye brukere. Vi er glade for å tilby eosfinex-likviditet til Wombat-samfunnet ”.